30.9.13

19. oktoobril kell 11.00 KÖITMISE ÕPITUBA

Sussi meistritel ei ole veel sussid päris valmis, kuid juba kutsun järgmisel õppepäevale. Sellel korral õpime, juhendaja Kersti Viilupi käe all köitma märkmiku või päevikut.

Õpitoas õpitakse märkmiku või raamatu õmblemist coptic binding tehnikas ning tutvutakse erinevate võimalustega, kuidas ja milliste materjalidega märkmiku või raamatu kaaneosa kujundada. Kursuse jooksul valmib igal osalejal coptic binding  tehnikas  köide, A5 mõõtudega märkmik, külalisteraamat, retseptiraamat vm. Meisterdamiseks kulub 4 tundi.

Kersti Viilupi töid saab näha aadressil: http://handmadebykersti.blogspot.com/2013/03/isemoodi-markmikud.html ja  http://handmadebykersti.blogspot.com/2012/04/varasemad-tood-markmikud.html, sellelt lehelt saad ka teada, mis peitub sõnapaari "Coptic binding" taga.


Kui nüüd hakkasid mõtted tööle, mida kõike teha võiks - võid vajalikud materjalid ise kaasa võtta (triibukanga tükk, mõni pits või mõni muu ilusdetail oma märkmikule). Ilusaid pabereid on ka meie poolt.

Kui soovid teha endale omanäolise KALENDRI 2014 aastaks, siis anna teada 6. oktoobriks. Juhendaja kujundab kalendri lehed ning võtab aasta jagu neid kaasa. Ühe aasta kalendri lehed maksavad 4 €

Palume eelnevalt registreeruda ja õppepäeva osalustasu 2€ 19. oktoobril kaasa võtta.

Registeerimine: tammsaare@albu.ee 5340 3461

 Muuseumis on tulemas veel palju huvitavaid koolitusi:
 2. november- Küünla valmistamise õpituba

15. detsember- Jõulumeisterduste õpituba
18. jaanuar- Käsitöökarbi valmistamise õpituba

No comments:

Post a Comment